Storytelling = marketing vanuit je hart

Marketing inzetten om meer te kunnen betekenen met je bedrijf. Wil jij dat ook? Je deelt je passie, inspireert en verbindt. Ik heb hiervoor een model ontwikkeld ontleend aan storytelling principes. Daarmee heb je een concreet script om pakkende teksten te maken. En kun je met plezier je marketing gaan doen.

Hoe ik jou kan helpen

Jezelf zichtbaar maken

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden om jezelf te promoten op het web. Met mijn script kies je voor een manier die bij je past en je daadwerkelijk iets oplevert. Je zorgt ervoor dat je niet meer wordt overschreeuwd door anderen en potentiële klanten je gaan zien. Zodat jouw mooie aanbod niet verloren gaat!

Neem contact op

Hoe werkt het?

Je wil een website waarmee je klanten trekt? Pakkende teksten maken voor je social media? Beter verwoorden wat je te bieden hebt? Marketing doen op een manier die bij je past? Blijf dan niet langer uitstellen en aanmodderen en doe dit:

1. Strategiegesprek boeken

Boek een gratis strategiegesprek. Ik bel je via skype of whatsapp. We bespreken jouw wensen en hoe het storytelling script jou hierbij kan helpen..

2. Storytelling script uitwerken

Als we matchen werken we daarna samen jouw storytelling script uit voor je bedrijf. Daarmee verbind je jouw visie aan de behoeften van je klant.

3. Pakkende teksten maken

Het script gebruik je bij het maken van je content en je marketingstrategie. Ik kijk nog een keer met je mee naar jouw social media bericht, websiteteksten of nieuwsbrief opzet.

Wat klanten zeggen:

Door Muriel werden we gedwongen om nog eens goed naar de essentie van ons bedrijf te kijken. Voor mij is nu duidelijk dat de boodschap die je brengt zeer bepalend is voor de bezoeker om over te gaan tot aankoop van ons product. We weten nu welke stappen we nog moeten nemen om de naamsbekendheid en vindbaarheid te vergroten en de verkopen op te schalen.

Lise Geers
ToolKid

Muriel heeft mij goed geholpen om het verhaal van mijn bedrijf naar boven te halen. Ze stelt hele goede vragen die je helpen de dingen scherp te krijgen. Haar concrete aanwijzingen zetten je op het goede spoor om je verhaal nog krachtiger neer te zetten.

Evelyn Verburgh
Vitamine Eef

Wat ik jou kan bieden:

20 jaar ervaring

Ruim 20 jaar ervaring met tekst en online marketing

Scherpe blik

De essentie van jouw bedrijf helder en pakkend verwoord

Fijne marketing

Een authentieke, makkelijke manier van marketing die bij je past

Met wie ik zoal heb gewerkt:

Liever eerst op eigen houtje aan de slag?

Lees dan het gratis e-book: Een pakkend verhaal over je bedrijf - hoe je klanten trekt met storytelling. Want met een goed verhaal word je beter gehoord en kun je meer betekenen met je bedrijf.

Ontvang je gratis e-book

Volg me op: