Hoe wil jij het liefst gezien worden als ZZP’er?

Je doet als ZZP’er wel wat aan marketing. Maar wat is het toch lastig jezelf te verkopen…

Vind je het ook zo heerlijk om ZZP’er te zijn? Om je eigen werk te creëren in je eigen tijd, lekker in the flow bezig zijn? Alleen jezelf verkopen, dat blijft een lastig ding.

Je hebt het gevoel dat opdrachten je neus voorbijgaan omdat anderen een grotere bek hebben. Of gewoon beter zijn in hun marketing. (En niet per se in hun werk..)

Om daar tegenop te moeten boksen vind je helemaal niet prettig. Maar je wil wel verder komen met je bedrijf natuurlijk. En je wil wel graag gezien worden.

Lees in dit blog meer over waarom het ook voor bescheiden ondernemers belangrijk is jezelf te laten zien op het web.

ZZP’er en marketing

Marketing als ZZP'er Storycoach Muriel Warners
Hoe wil jij het liefst gezien worden als ZZP’er?

Je doet ook wel wat aan marketing. Je hebt een website, plaatst af en toe wat op social media. Maar dat levert niet heel veel op. En je hebt echt geen trek om ook van die irritante marketing te gaan doen met een bombardement aan Facebookadvertenties en elke dag met je kop voor de camera. Maar nu weten mensen vaak niet eens wat je nou precies doet met je bedrijf.

Ik zie veel ondernemers hiermee worstelen. Ze volgen het ene marketing webinar na de andere social media training. Proberen met allerlei stappenplannen en strategieën aan de slag te gaan. Het resulteert vaak in een aangepast plaatje dat niks eigens meer heeft. Zo zonde!

Concrete stappen voor een betere marketingstrategie vind je in dit blog.

Dit komt omdat je jouw verhaal niet kent.

Jouw unieke kwaliteiten, waar je drive vandaan komt, jouw kijk op je vak: dát zijn de dingen die jou aantrekkelijk maken voor anderen. Als je dit voor jezelf helder hebt, kun je je daarmee gaan onderscheiden van andere ZZP’ers die hetzelfde vak uitoefenen. Je weet dan wat je gaat vertellen in je marketing en iedereen begrijpt waar je voor staat. En jijzelf ook.

Ik weet hoe lastig het is om dit van jezelf te zien. Daar kan ik je bij helpen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.