Hoe ik de rebranding van mijn bedrijf aanpak

Over online marketing light, marketing mini, oftewel: doe gewoon elke dag een beetje aan (re)branding van je bedrijf.

Mediawijsheid

Met mijn bedrijf 2MW heb ik een aantal jaar kinderen en jongeren begeleid in het mediawijs omgaan met de online wereld. Het zelf creëren met digitale tools heb ik daarbij altijd essentieel gevonden. Ik leerde kinderen games en animaties maken, en zo ook meer over computers, algoritmes en internet. Jongeren op het MBO/HBO gingen door middel van het maken van een portfolio website of LinkedIn profiel met mij aan de slag met personal branding.

Online marketing ondernemers

Sinds 2017 ben ik gestart met het helpen van andere ondernemers en ZZP’ers met hun online marketing, website en branding op het web.

Dit heeft als consequentie dat ik mijn eigen branding ook helemaal opnieuw moet inrichten. Rebranding dus. Dat betreft de SEO (zoekmachineoptimalisatie) van mijn site, mijn blogberichten, mijn aanbod uiteraard, bio’s op social media, enzovoorts.

Dat is veel werk, maar wel belangrijk om te doen als ondernemer. Zodat je goed gevonden gaat worden via zoekmachines. En zodat mensen snappen wat je doet als ze op je Facebook of Instagrampagina of website terecht komen.

Hoe je niet meewerkt aan het ‘onzichtbare vrouwen syndroom’: lees dit blog.

Mijn tip: doe elke dag een beetje en hou het leuk voor jezelf!

Even met mij sparren? Boek een gratis strategiegesprek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.